Повече за нас

За фирма Диагро ЕООД

5 години
ДИАГРО

Фирма „ДИАГРО“ ЕООД е създадена през 2017 г. със седалище гр. Попово, обл. Търговище.

Основният предмет на дейност на фирмата е ТЪРГОВИЯ С МИНЕРАЛНИ И ЛИСТНИ ТОРОВЕ, С ПРЕПАРАТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА И СЕМЕНА. Компанията дистрибутира продукти на световните лидери в сектора, за да осигури доказано качество на своите клиенти. За петте години от създаването си „ДИАГРО“ ЕООД се е специализирала както в работата на едро с поддистрибуторски компании, така и в продажбите на дребно с отделни земеделски производители. Екипът на фирмата се стреми да се утвърждава като лоялен, гъвкав в преговорите и съответно в доставките на стоките към компаниите контрагенти.

 „ДИАГРО“ ЕООД е официален дистрибутор на „КОРТЕВА АГРИСАЙЪНС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД – лидерът в предлагането на семена от царевични, слънчогледови и рапични хибриди на българския пазар. Продуктите на „КОРТЕВА АГРИСАЙЪНС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД се отличават с безкомпромисно качество и заемат най-голям дял от селскостопанските площи в страната ни.

Фирмата предлага още на своите клиенти семена на други мултинационални гиганти в сектора като СИНДЖЕНТА, ЛИМАГРЕЙН, ЛИДЕА и др., както и препарати за растителна защита на компаниите БАЙЕР, БАСФ, СИНДЖЕНТА, АГРИА, КОРТЕВА, ЮПЛ, ФМС и др.

„ДИАГРО“ ЕООД е официален дистрибутор и на „АФЕР БЪЛГАРИЯ“ ЕООД като предлага минералните и течни торове, произвеждани от „Агрополихим“, гр. Девня. От торовите продукти и компоненти фирмата дистрибутира и ЛЕБОЗОЛ БЪЛГАРИЯ.

ДИАГРО ЕООД разполага с офис в гр. Попово и три склада - в гр. Лясковец, обл. Велико Търново; гр. Бяла, обл. Русе и с. Сърнево, обл. Стара Загора.

Благодаря на всички текущи и бъдещи клиенти на „ДИАГРО“ ЕООД
Диана Русева, собственик и управител на Диагро ЕООД

Имате нужда от нас?